Camperservice

Koopmanauto_Camperservice1

De camperspecialist van Noord Holland

Uw camper is voor U een dierbaar bezit, hij geeft U een hoop plezier en vrijheid en dan wilt U tijdens Uw vakantie niet tegen pech of technische problemen aanlopen.

Vanwege de grote expertise die wij de afgelopen jaren opgebouwd hebben met het onderhoud, reparatie en APK aan Uw camper kunnen wij ons de camperspecialist van Noord Holland noemen.

Koopman Auto is een modern autobedrijf waar de nodige kennis en knowhow aanwezig binnen onze camperservice om Uw camper in topconditie te houden.

Om Uw veiligheid en die van Uw camper te waarborgen is een Bearlock systeem in Uw camper een uitkomst. Bearklock is een versnellingsbakslot om diefstal van Uw camper te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over het Bearlock systeem Bearlock anti diefstal voor Uw camper, veiligheid tegen een betaalbare prijs bij Koopman Camperservice Opmeer

Uw partner

Koopman Camper in Opmeer is Uw partner voor : APK, onderhoud, reparatie, koppeling, distributieriem, spanrol, multiriem, accu, winterbanden, wintercheck, remmen, remblokken, remschijven, verlichting, trekhaak, airco, diagnose, storing, banden, uitlaat en al het andere onderhoud en reparatie aan het auto gedeelte van Uw camper.

Koopmanauto_Camperservice3